tag:blogger.com,1999:blog-8703915673733391002.post796389544175722429..comments2023-09-26T15:11:43.639+03:00Comments on X-Bondmoora i stan: DIY-kakbomb!tildahttp://www.blogger.com/profile/17866930881273752463noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8703915673733391002.post-48402713043089428382015-05-09T16:48:36.612+03:002015-05-09T16:48:36.612+03:00Nåja, vi kan ju inte vara bäst på allt:) Tråkigt m...Nåja, vi kan ju inte vara bäst på allt:) Tråkigt med perfekta människor!tildahttps://www.blogger.com/profile/17866930881273752463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8703915673733391002.post-901570082970929752015-05-09T15:44:47.113+03:002015-05-09T15:44:47.113+03:00Jag tror inte det är karamellernas fel.. :) Mina ...Jag tror inte det är karamellernas fel.. :) Mina sockerkakor brukar bete sig så där också... utan karameller! Jag kikar genom rutan när det är ca 5 min kvar och tänker: - Gu så gott det ser ut! Den här gången har jag lyckats! Jomenvisst - 5 minuter senare när jag tittar så är den lika hög - på sidorna alltså - i mitten sjunker den ihop som en pannkaka! Vad är felet då? Jag kan ju inte skylla på karamellerna? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8703915673733391002.post-70216060211532014922015-04-05T14:15:47.633+03:002015-04-05T14:15:47.633+03:00Marianne kross är finska Fazers krossade karamelle...Marianne kross är finska Fazers krossade karameller. Men ett gott råd...använd dom inte i smeten. Min kaka bubblade över nåt förskräckligt. Hellre kan du krydda med lite apelsin eller citron skal och kanske lite saft av dom. Eller med såna kakkryddor du tycker om.tildahttps://www.blogger.com/profile/17866930881273752463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8703915673733391002.post-74562189863767526102015-04-05T09:45:17.483+03:002015-04-05T09:45:17.483+03:00Enkel kake å bake, det kunne jeg kanskje klare.......Enkel kake å bake, det kunne jeg kanskje klare...... Men hva er Marianne kross?Gretehttps://www.blogger.com/profile/09126742940811621336noreply@blogger.com