Vem vill nu stå och hålla på med maten när man har gäster.
Gräddpotatis från frysdisken, likaså batong brödet. Grisfilén marinerades och stektes redan på dagen, och fick dra sig med den andra marinaden till kvällen.
Det är ett recept som säkert kommer att användas på nytt, för det var både enkelt och gott!
Allas veckotidning hittade jag det i! |
Jo de var så gott, tack, o trevligt sällskap
SvaraRaderaSer gott ut och med dina kulinariska talanger blev det säkert en succé. Själv har jag kommit superlätt undan idag. Skrubbat nypotatis (inköpta i Gammelby), serverat sill och rökt sik (inköpta från fiskdisken på torget) till. Blandade ihop en sallad och dukade en ölburk per knopp. Simsalabimsala och så var maten färdig. Till efterrätt jordgubbar, även de inköpta från torget. I morgon blir det stekt nypotatis och grillad korv om jag får bestämma. :)
SvaraRaderaDet är det bästa, när maten nästan gör sig själv!
SvaraRaderaTänkte på dig häromkvällen när grannens kor ropade förtvivlat till varandra; visst kallar du kor för kuddor? Är det så att de "roparihop sig" i en lite flock inför natten? Det verkade som de här gjorde det i alla fall.
De var sååå gott. Kopsa receptet och tänker laga de bara vi är lite fler vid matbordet.
SvaraRadera