måndag 22 augusti 2011

För 25 år sedan...

...nästan precis vid den här tiden startade vi resan mot BB. Nån timme senare fanns det en liten familjemedlem till, en flicka!
Tänk vad tiden går...

Och det att ha vuxna barn kan jag inte sluta att förundra mig över:)

Träffade nyligen en rolig tant på ett kalas. Hon var nästan 90 år gammal. Och hon tyckte att dottern var så olydig ibland, Dottern var ca. 70 år:)

Så barnen är barn hur gamla dom än blir!

6 kommentarer:

 1. Ja visst kan man förundras över sina vuxna barn, Och att man har lyckats ganska bra med dem också får man känna sig nöjd med...:-)
  Har under årens lopp bitit mig i tungan MÅNGA gånger då jag höll på att säga något som jag inte skulle säga till en annan vuxen människa :-)
  För 34 år sedan låg jag också på BB inne på min tredje dag. Då var det 6 dagar för förstföderskor och fem dagar för omföderskor man låg inne på BB.. punkt.

  SvaraRadera
 2. ja tänk va tiden går.. men det är sant de är barn så länge som man finns i livet,,. Vi har inte nått barn som fyller i aug..men i okt har vi 2 st.. o det är snart 34 år sen då första barnet kom till världen..ja jisses vart far tiden.

  SvaraRadera
 3. Och man förblir lillasyster resten av livet oxå... ;o)) Om man så blir 90 år...

  SvaraRadera
 4. Ha,ha,ha undrar om man blir så gammal ... då blir jag nog som både 90- och 70-åringen! :)

  SvaraRadera
 5. jag tänk va de "små" växer, men som den gamla damen tänkte gör väl kanske en annan också ibland....att se dem som om de vore små..
  och som Tina skriver - liten är man också i sina syskon "ögon"....
  ;-)

  SvaraRadera
 6. och jag hade 4månader kvar innan mitt "kryp" kom till världen...
  när i helgoland har de hunnit bli lika gamla som vi var då :)

  SvaraRadera