onsdag 18 maj 2016

Finns det ett liv efter veden????

Det kanske ni inte tror att det finns.....så tyst som det har varit på bloggen:)

Men visst finns det det!

Min tid har gått åt till att bära saker hit och dit...städa här och där...ordna med dittan och dattan. Om man ingenting uträttar inomhus borde det i princip inte kunna bli råddigare, men det blir det nog!

Högarna med saker som är på fel plats växer och dammråttorna förökar sig på ett skrämmande sätt. Sand och spånor finns i alla knutar. Men nu är allt åtgärdat och helst borde ingen få komma in i Huset så att det skulle förbli städigt:)

På backen växer det så att det knakar. Äppelträdet ser ut att trivas och förgätmigejen blommar vackert. Gullvivorna har erövrat stora områden så att Gubben inte vet var han kan klippa gräset.

Fåglarna har bråda dagar med att mata sina ungar, dom flyger skytteltrafik med en rasande fart. Vi har fåglar i nästan alla holkar! Åtminstone två holkar bor det svartvit flugsnappare i. Sedan har vi några holkar med oidentifierade invånare...säkert helt vanliga fåglar men jag är så ny fågelskådare att jag inte vet namnet på dom:)


Så har jag gjort arkeologiska utgrävningar! Alltid hittas det lite skrot om man försöker gräva. Nu har jag en plan på att putsa runt äppelträdet...men det kommer att ta tid. Endera kommer det stora stenar emot eller skrot.
Fyndat härtills:)

3 kommentarer:

 1. Du har ju så fina tulpaner att man kunde tro du bodde i Amsterdam :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev själv också förvånad över hur fina dom är...och glad över att hararna inte har hittat det dukade smörgåsbordet:)

   Radera
 2. Körde förbi härom dagen....en fröjd för ögat!

  SvaraRadera