söndag 6 februari 2011

Cirkus tält:D

Ha ha! Det blev en " liten" miss i storleks beräkningarna. Ca. 15 cm för brett framstycke...så mycket vill jag inte öka på omfånget. Fastän det inte skulle vålla mig något besvär alls.

Med den här på mig tappas jag inte bort i all hast:)
Nu blir det att planera om lite. Har nog en tanke hur jag skall ordna saken.

Här ser man mönstret, lite flätor och hål. Och lite stickfel...
Jag for med i gruppen "Månadens mönster". Nu råkade maskantalet passa in i mina rutor, så jag stickar en ruta här och där med det mönstret.

8 kommentarer:

 1. Härligt!! Härliga färger och härligt att nån annan oxå får lite större stycken än man tänkt sej ;o)) Det där händer mej ofta... Och då repar jag upp..!!! Bara för att jag tycker att det är så roligt att sticka.. (tror jag...) *gapskratt*

  Håller själv på med att fästa trådarna på mormorsrutorna och virka ihop dom. Sååå tråkig sysselsättning med med hjälp av tredje säsongen av McLeods döttrar har jag fått en tredjedel hopvirkad. Behöver nåt trevligt, romantiskt och spännande som sällskap när slutjobbet på handarbetena ska göras... ;o))

  SvaraRadera
 2. Jo det är ju konstigt hur slött det kan vara att få det sista gjort på arbetena. Jag ämnar inte repa upp utan försöker lösa problemet på annat sätt. Skall bli spännande att se om det lyckas:)

  SvaraRadera
 3. OJ, så vackert och vad fiffigt att sätta in lite mönsterrutor. Undrar förresten om du har fått pippi på kontstickning? :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att sticka i rutor på det där sättet!?
  Det går så fort på något vis och blir så fint!
  Kul att du kunde föra in månadens mönster i arbetet!!!

  SvaraRadera
 5. Vilka häftiga färger. Just nu stickar jag en top i, hör och häpna, i orange. det hade jag inte kunnat drömma om för ett halvår sen.

  SvaraRadera
 6. Intressant att få se vad du hittar på!

  SvaraRadera
 7. Kul att lägga in lite detaljer i näverstickningen för att göra den intressantare. Det ska jag lägga på minnet!

  SvaraRadera
 8. Totalt biten av näverstickning, kul att du använder tekniken i olika sammanhang!

  SvaraRadera