söndag 1 maj 2011

Mera bottennapp!!!!

Eländet fortsätter! En kuddo sjuk igen! Konsulterade veterinär igår och hade veterinären på besök idag! Vi var just med gubben till ABC och inhandlade ett kilo jäst och 1,5 liter matolja åt kräket.
Vi passade på att äta ute vappen till ära. Jag tror att vi inte har gjort det sedan vi sist bytte bil (alltså ätit ute, ätit har vi nog) Och det är kanske 11 år sedan!
 Inte att undra på att gångjärnen börjar brista på bilskrället....

3 kommentarer:

  1. oj haha,, ja det skulle antagligen ha gått åt fanders om du inte skulle ha ätit på 11 år.. haha.. inte roligt då kossor är sjuka el djur över huvudtaget... Hade hon nå slags kolik då det inhandlades jäst/matolja...el "trumsjukan". Nu skall jag gå ut o skrapa lite skit från nassarna.här är det så kallt idag så man sku kunna tro det är vinter.

    SvaraRadera
  2. Det var nog nånting med tunntarmen som krånglade. Nu är den nog i bättre skick men det såg riktigt illa ut först. Häller linfröslem i den som fortsatt behandling. Det är svinkallt hos oss också.Bara att fortsätta med "stoppajackon"

    SvaraRadera
  3. ja visst luktar he skit.. men doften sitter ju inte i så länge.. fast vi har stor balja som skall tömmas..koskit har vi oxå som skall köras sen..vet nu inte om det doftar blommor om det precis..hahah..Jag har diskat o läst nu en stund..

    SvaraRadera