onsdag 25 maj 2011

Slut på sötebröds dagarna...

....för vårt Wed Widunder! Han kom tillbaks från semesterresan igår och direkt blev han satt i arbete! ( det måste ju vara en han, en hon skulle inte ha tagit för sig nånting så tokigt)

Jag är nog väldigt besviken på honom för vi fick inte minsta lilla souvenir från Italien!

Så en tid framåt kommer mina inlägg att vara träiga eller stickiga. Eller så blir det inga inlägg alls. Jag förstår bra om mina läsare börjar tycka att det smakar trä att komma på besök till Bondmooran:)

En anspråkslös början på det hela! Det röda i högra hörnet hör till Widundret.

5 kommentarer:

 1. jamen de va fina vedstapular...bra då vinter kommer. Jaha så vidundret hade inget med sej från Italien..hihi..¨vår äldsta dotter åker dit på semester den 6 juni..kikka

  SvaraRadera
 2. Han är duktig, Italienaren!

  SvaraRadera
 3. Fint ser han ut att klyva, italienaren... ;o)
  Men stapla kan han väl inte...? Eller...?

  Själv får jag vackert ta å köpa ved av en ålänning *ler*

  SvaraRadera
 4. Nä, staplar gör han inte. Det är mitt hedersuppdrag:)Har nog marrat att jag vill lära mig hur man skall hantera honom men karlarna ser till att jag alltid har en hög att rada så hålls jag borta från honom!Jag är nu lite "håsåger" av mig. Dom är väl rädda att Italienaren blir skadad.

  SvaraRadera
 5. Mycket ved är bra ved. Innan jag flyttade till hus med delvis veduppvärmning tyckte jag att folk som hade massor av ved på tomten var galna, men nu känner jag mig rik som ett troll när jag kikar i vedboden eller får hem ett nytt lass som ska staplas... :) Ja, det är kul att ha lite historia till sitt hus! Vi ska försöka backa i arkiven och se vad vi kan hitta för familjer som bott här.

  SvaraRadera