onsdag 9 april 2014

Gåvor och målningsfylla:)

Besökte idag C, vi begrundade vartenda gammalt skåp och planerade om hela köket...och rotade omkring i varje lider.

 I ett lider såg jag att hon hade många rostiga mjölkstånkor , beklagade mig då om min rostiga fina som försvann. Nån har säkert stulit den. Vips fick jag välja en åt mig till födelsedags present:) Tog förstås den allra rostigaste! TACK snälla C!
Se så fin den är!
Hemkommen därifrån var jag så inspirerad att jag började ta bort målning från blivande köksstolarna.
Har väntat på varmare tider, för jag har hela tiden tänkt att jag måste vara i lidret med värmeblåsaren. Tills det tände för mig att vi ju har ett tomt tankrum som jag kan arbeta i.
Före..


...och efter

  Se så snyggt slitet det är.

 Nu fick jag ett problem...jag vill inte måla dom alls.

Följande offer före...

...och påbörjat

Vill inte måla denhär heller!Jag höll på i många timmar, och tyckte inte att målningsångorna störde mig alls. Men ikväll har jag mått lite pyton. Nästa gång måste jag ha ytterdörren öppen.

Fick en present till idag! Och så har jag inte ens födelsedag ännu. Först i nästa vecka då jag fyller 50+++++, väldans vad många +. Fick ett påskkort av syster H där det stod " Grattis på födelsedagen P.S Presenten har du redan fått utan att veta om det. ( en urgammal kvistflis)

Oj så glad jag blev. Nu kan jag börja ta det lugnare med flisandet. Härtills har jag kört på "urakka" för att hinna flisa massor innan dom far iväg med sin flis. (nu blir det att hantera den varsamt så den inte far sönder)

Att sådant denna dagen!

5 kommentarer:

 1. Tydligen din dag idag :)

  SvaraRadera
 2. Inte ska Du måla dom stolarna heller. Skitsnygga tycker jag. Vem skulle inte vilja ha en rostig mjölkkanna? Eller en kvistflis? Nog skulle jag vara överlycklig för sådana gåvor i alla fall...

  SvaraRadera
 3. Vilket tur du haft....fina presanter.

  SvaraRadera
 4. De där stolarna ser ju alldeles härliga ut - de blir ju lätt när du int behöver tänka på att måla C:

  SvaraRadera