torsdag 2 januari 2014

Ny utmaning!

Läste just i en blogg om en utmanande utmaning som jag tycker skulle passa mig utmärkt!

Rensa bort 365 saker från hemmet, alltså en sak /dag!

Vi har ju en flytt framför oss, så jag har all orsak att börja rensa skåpen.

Fjolårets utmaning handlade om att minska på garnlagret och andra handarbetsmaterial. Där fick jag en viss minskning till stånd, och lite pengar i burken. Men så kom livet emellan och burkens innehåll minskade i.o.m vedspis inköp mm.

Det gäller att inte ta för allvarit på sina utmaningar. Men lite roligt att försöka hur det lyckas. Det går ju att göra det i etapper, ett skåp i gången.

Jag har fått några dagars försprång redan:) Skall föra bort 4 mattor till ett ställe där mattorna var så trasiga, vi har ju vådliga matthögar i vinden.

4 bort:)4 kommentarer:

 1. Rensa bort 365 saker låter okej tycker jag..... tills jag kom på att oftast när jag kommer hem och öppnar kappsäcken så ligger det 3-5 nya saker där.

  Hmmm... ingår det i utmaningen att man inte får ta in nåt nytt (onödigt)..?
  *skrattar lite generat*

  SvaraRadera
 2. Kanske det är så att för varje ny sak måste man slänga/ge bort en gammal...det blir nog mer än 365/år då:)

  SvaraRadera
 3. Slänga 365 saker under 2014? Lätt match säger jag bara. Kulturtanten och jag ska börja röja i vävkammaren. Under detta år borde vi nå fram till vävstolen tycker jag. Av någon konstig anledning baxas allt upp på vävkammaren. Men ta ett åtta-timmarspass och vi har säkerligen nått fram till 200 slängda saker. Hoppas jag i alla fall...

  SvaraRadera
 4. Denna utmaning borde jag nog också nappa på om vi skall få allt att rymmas i nya huset. Har redan 30 romaaner som väntar på att flytta nånstans så skulle fort få en månad fixad.

  SvaraRadera