torsdag 21 maj 2015

Vilken besvikelse...

..att vakna upp till en regnig dag! Snart barkar det åt skogen för bönderna om det inte blir ett slut på regnandet!

Och för att inte tala om mitt måleri...nu blev jag tvungen att flytta allt in i sommarstugan. Fast det var egentligen riktigt bra. Nu hade jag avställnings ytor för dörrarna.

Torkning på gång.
Fick alla dörrar målade idag. Men till min stora besvikelse måste jag vänta 2-3 dagar innan jag kan lägga dom på plats. Så stod det på färgburken. Kanske det lönar sig att vänta....fastän det inte är min starka sida.

Gubben var flitig i stockrummet. Golvlisterna är på plats. Det var inte sådär bara att skruva dit dom. Golvet är ju inte riktigt rakt:) Vi gjorde ju ingenting åt det, annat än att jag målade det. Så det är inte vi som har klåpat!!!

Köket och stockrummet visas på bild först sedan när dom är helt färdiga, så ni får allt vänta en tid på det!

Var på besök till grannen B. Hon lovade oregano åt mig, men jag kom först nu iväg för att ta hem en tuva. Dessutom tiggde jag en liten nunneört planta åt mig...jag tyckte att hon hade en för mycket:)

I utbyte får hon vit höstflox av mig. Roligt med byteshandel!

Örtgården snart full!
Sådde dill i en ring och skulle så persilja i en annan. Men dom hade inte persilja frön i butiken. Köpte en kruka med persilja istället. Lite bleka om nosen var dom, men jag går inte i konkurs fastän dom inte klarar sig. Oreganon planterade jag så att den får breda ut sig fritt....det lär den ändå göra fastän den inte skulle få:)

2 kommentarer:

  1. Hej Vilken underbar bild med alla gullvivor som du har som du har högst upp. Så fint i huset och vilken skillnad, på före och efter bilder. Kram Anonym Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lena! Jag är så förtjust i gullvivorna som finns överallt på backen. Såna har aldrig trivts på Gården.

      Radera