tisdag 22 december 2015

Om det är riktigt tyst...

..och dött i bloggen kan det bero på två olika saker:)

Endera gör jag absolut ingenting....på sin höjd ligger på soffan och stirrar i taket. Eller så är det fullt ös på...så att man inte kommer ihåg att det finns nånting som kameror eller bloggar.

Denhär gången gäller det senare alternativet. Det har varit jobb,städning,bakning ,jobb, släktträff,städning,stickning,städning....ja, nämnde jag städning redan!!??

Nu har jag hela Huset städat, mattor på golven,massor med ved in, sängarna bäddade med rena sängkläder. Nu är Huset ett färdigt HEM!!!

Sockorna färdiga!
 Nu en titt upp i övrevåningen som äntligen är städad...kompressorn utkastad, den har varit ett lite udda inredningsobjekt...inte riktigt i min smak. Mattor på golvet, klaffbordet på plats. Belysning över allt. Tidningarna i fina högar. Symaskinerna väntar fulla av arbetslust på att jag skall ha tid att sy nånting...

Salongen.
Ateljén 
Och så går vi ner...

2 kommentarer:

  1. Va skönt att Ni hann klart till jul! Medan jag fortfarande har kompressorn kvar. Mitt på farstugolvet så man nära på få hoppa över den varje gång man ska ut. Eller in.../Lilla gummann

    SvaraRadera
  2. Jo,det är helt fantastiskt att börja få allt färdigt. Förstås finns det småsaker kvar att göra men nånting skall vi väl pyssla med efter julen också.

    SvaraRadera