lördag 18 januari 2014

Hjulen, hjulen , hjulen är kommen....

...osv!

Efter några veckors städ-arbete har jag kommit till den slutsatsen att man skall ha hjul under alla möbler.

Tänk så behändigt att bara skuffa allt fram och tillbaka utan tunga lyft!

 Nu har jag införskaffat hjul till min ny-fixade tidningslåda! Borrade hål med min EGEN borrmaskin och skruvade fast hjulen...och bra blev det. Nu är lådan i passlig sitthöjd, så kan man använda den till extra stol vid behov.

Vi kommer ju att ha ganska smått i nya hemmet, så alla saker skall ha en vettig funktion.

Angående jobbet....det känns nog i kroppen mot slutet av veckan. Igår hade jag så rödsprängda ögon att man skulle kunna tro att jag ägnat veckan åt att festa:) Men idag ser jag nästan normal ut!

Arbetet är så omväxlande att dagarna bara rusar iväg. Har ännu lite svårt att fatta hur jag kunde få jobb sådär direkt efter att kuddorna for. Nästan som att vinna på lotto:)
3 kommentarer:

 1. Ibland är man så fiffig så det nästan bländar.
  Men visst tar det på att jobba bort hemifrån. Fick du annars ledigt den dagen Allers kommer i postlådan?

  SvaraRadera
 2. Jag bor på mycket liten yta. Kan ge massor av tips. Som t ex: kyl och frys får inte rum i köket, den står i farstun. Och under kylen finns plats för dammsugaren = städskåp alltså. Men jag kan bara säga att allt kanske inte känns helt perfekt. Om man tänker efter. Och det gör jag ganska ofta...

  SvaraRadera
 3. Nja, angående Allers-dagen....jag är så ny på arbetet ännu att jag inte har vågat diskutera saken:) Har lite på känn att jag borde låta bli...

  SvaraRadera