onsdag 19 september 2012

En hel dags arbete...

...och så ser det ut såhär!Men om man börjar städandet med att putsa silverskedar. Då förstår ni att det kommer att ta tid!

Nån idiot hade lämnat skedarna att ligga på byrån...där har dom säkert varit hela sommaren. Nu var dom ju förstås alldeles svarta. Nå, dom putsade sig själva i vatten,aluminiumfolie och soda.

Men följande skede var att tvätta soffdynor. Dom hör till en begagnad soffa som son A har fått. Han skall ha den i sitt hus, men det är inte färdigt ännu.

Nu var det ju inte så enkelt för dom hade ingen innerdyna. Så, på uppmaning av en fiffig väninna sydde ja såna och kämpade med superlonfyllningen som ville sprida sig över hela huset.

När det var gjort hade nästan hela dagen gått redan.

Fönstren hann jag med nöd och näppe tvätta före mjölkandet.

För det hade ju kommit Allers idag...och den är ju färskvara och måste avnjutas direkt:)

Nu lämnar jag nog resten tills imorgon för dynöverdragen är inte torra ännu. Och förresten har jag lite kvar att läsa i Allersen :)


3 kommentarer:

 1. Jag har en känsla av att denhär höststädningen kommer att räcka till advent.... .:)))

  SvaraRadera
 2. Jösses, vilken energi! Men det där med allers var ju helt rätt. Undrar om jag också måste börja prenumerera på den för att ha en godtagbar ursäkt för att låta bli att göra något alls!
  Ingen fara, här har ingen städat på jag vet inte när och då har jag alltså inte Allers, men nog Moda och Novita-tidningarna. :)

  SvaraRadera
 3. Man kan köpa svenska skvallertidningar som lösnummer också. De gör jag och har alltid några liggande i lager ifall städinspisen skulle börja ge sig till känna. Då är de bara att plocka fram en tidning. De goda me dom är att kungahusens göranden alltid går att läsa lite i efterskott.

  SvaraRadera