söndag 9 februari 2014

Högmod går före fall....igen!

Jag var stolt som en kyrktupp...var själv och köpa nya gångjärn till två skåp...och skruvade fast dom. Det blev sååå bra.

 Dom gamla gångjärnen var ju helt trasiga, tänk så snabbt allt far sönder. Skåpen är ju bara 25 år gamla.

Nåja, idag märkte Bonden att den ena dörren hängde lite snett, han skulle spänna skruvarna...med den påföljd att han blev med dörren i handen:)

Så nu står en dörr lutad mot nedreskåpen...man kan ju flytta den alltid när den är i vägen. Det går hur bra som helst!

Såhär hemtrevligt!

Spånskivs skåp är SÅ bra!!!!!

 Men nu till nånting roligare! Jag fick igår låna syster H:s och hennes mans kvistflis. Det är "keikkor" det!

Till all tur förberedde hon mig på att den ibland kan kärva fast...och då brukar hon ropa på gubben. Nå, jag hade ingen gubbe i närheten när jag fick en kvist att fastna.

 Man vet ju inte hur många gubbar det skulle ha dykt opp från grannskapet om jag skulle ha börjat gapa och skrika så jag tog inte risken. Efter en stunds bråkande med den dumma kvisten fick jag maskinen att fungera igen. Tur att den är van med tuffa tag:)

Jag skulle ju bara testa lite....men kunde inte sluta när det var så roligt. Så nu har jag en stor hög flis som bara väntar på att snön skall smälta. Då skall jag använda det under buskar och lite hit och dit.
En sådan behändig manick

Mitt lilla flislager
Vedklyvandet är också roligt! Nu har jag redan ett försvarligt lager färdigt kluven ved! Att få lidret uppstädat med detsamma är ju också bra.

Vi skall nog förnya golvet...för det är lindrigt sagt lite speciellt:) I tre olika nivåer. Breda snygga plankor som behövs till annat och längst bak runda stammar...som sviktar oroväckande att gå på.Ett annorlunda golv....runda stammar direkt från skogen...


1 kommentar:

 1. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have
  really loved surfing around your weblog posts.

  In any case I'll be subscribing for your feed and I
  am hoping you write once more soon!

  Feel free to surf to my site ... http://www.incaradvancements.co.uk

  SvaraRadera