lördag 3 maj 2014

Stig, stig fram!

Kokkoo....här kommer vi fram....
Jag vet ju att den vackra slingrande stigen ligger under ett jordlager och väntar på att få träda fram i all sin finhet....så nu leker jag stigletare.

Det kommer stenar fram anefter jag gräver mig framåt.

I princip finns ju stigen redan. Men när jag kom till den slutsatsen att det absolut måste läggas fiberduk under sanden blev arbetet mycket mera omfattande. Ingen vits att rusa iväg, för att sedan vara missnöjd med slutresultatet. Snälla H har lovat ge fiberduk åt mig och det känns bra, för det kommer att gå åt en hel del.

.....och nysopade t.om:)
Ett problem har jag...nu skulle jag behöva få kilastenarna fraktade till sin plats för att få trapporna gjorda innan jag lagar stigen klar...och så skulle vi måsta skaffa lamporna som skall komma till trädgården.

Till all tur har jag ännu annat att göra...annars skulle jag börja gnälla på Gubben att han måste komma med traktorn och hjälpa mig... sådant brukar inte vara så populärt:)

Rosor har jag rivit upp.. dom skall inte få växa nära huset. Hittade på plats för dom, för det har sett ut som om min gula ros skulle ha gått hädan. Brutalt lyfte jag upp busken....och planterade den snabbt tillbaka. DEN LEVER! Vad den tyckte om luftfärden får tiden utvisa.
Ge mig en chans ännu...skrek rosen!
Nu har jag inventerat stenlagret...det ser lovande ut. Det kommer att behövas många stenar för att få kanten snygg. Jag som inte skulle laga stenmurar, det finns redan tillräckligt många på vår backe. Men när det nu råkar behövas lite fler:)
Klart att dom måste arrangeras på nåt sätt!

1 kommentar: