torsdag 1 januari 2015

Nånting på plats!

Nu finns det ett nästan färdigt rum i Huset.....bara en liten bagatell som att där inte finns el ännu. Men man kan ju använda skarvkablar:)

Sängen färdigt bäddad, gardiner i fönstret,matta på golvet. T.om en tavla på väggen. Och massor med böcker och tidningar. Vad annat behövs??!!

Gardinerna var lite för långa, men jag hittade en synål och lite tråd, så jag tråcklade upp dom. Sedan, bara jag har en symaskin på plats, skall dom fållas på riktigt. Nu blev dom inte ens lika långa....men huvudsaken att jag fick dom i fönstret:)

Färdig att krypa i säng!


4 kommentarer:

 1. Rackarn´s trevligt må jag säga. Ojämna gardiner, bagateller...Du vet väl att jag bara nålar mina gardiner. Snabbt, lätt och praktiskt.../Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det skulle ha funnits nålar eller ännu bättre...säkerhetsnålar....då skulle jag ha använt dom...

   Radera
 2. Hejsan och Gott Nytt År! Har kikat runt och av nån konstig anledning valde jag denna gång din blogg till månades blogg;) .. ibland går ens önskningar i uppfyllelse )) .Härligt att läsa om er omändring i livet. Ha det så bra!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppsan....det var nog lite på skämt jag förundrade mig över att inte min blogg blivit vald till månadens blogg! Nåja, det skämtet lönade sig för nu får jag ära och berömmelse i blogglandia:)

   Radera