söndag 25 januari 2015

Fräcka jumprar och vägg skålland!

I Huset framskrider arbetet sakta men säkert. Badrumsväggarna skållade, skivor spacklade mm. Inte mycket att visa på bild....men det händer nånting:)

Såhär!

 Har hållit på med små omändrings arbeten på en jumper som jag virkade för många år sedan. Den hade den dåliga smaken att helt plötsligt vara för smal. Jag borde aldrig ha tvättat den....då skulle inte sådant ha skett:)

Nu virkade jag enkla rutor i sidorna och strax blev det bättre. Ärmarna var också för smala nertill, men här kommer jag att vika upp lite och fästa med nåt stygn. Tycker inte om ärmar som inte går att skuffa upp.


En sådan tunika.

Skarvandet.
 Min garn slakt fortsätter. Nu är det en påse bomullsgarn som skall omvandlas till en sommartröja. Mönstret från Drops Design.


Märkte plötsligt att jag totalt glömt bort min utlottning av mössa eller pannband! Om nån ännu vill delta hittar ni utlottningen här. Skjuter framåt utlottningsdatumet till den 1:a februari.


2 kommentarer:

  1. Mina jumprar har en tendens att krympa i skåpet!!! Oberoende om dom är tvättade eller inte. God fortsättning med huset nog går det framåt. Pellingegumman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ,se man kan då inte lita på jumprar nuförtiden...sånt hände inte för 30 år sedan:)

      Radera