onsdag 29 juli 2015

En rolig utflykt...

....till grannstaden!

Vi var ett gäng gummor som återupplivade "kärringträff" traditionen som vi hade för ett tiotal år sedan. Då slutade vi med träffarna när många flyttade från orten och livet förändrades.

Nu är vi splittrade på ett större område, men det finns ju bilar! Tre timmar for i ett nafs. Synd bara att jag inte hade kamera med mig för lägenheten värdinnan bor i är helt fantastisk. Högst uppe i ett gammalt hus med utsikt över ån men ändå nästan mitt i stan!

En drömbostad!

Följande träff skall hållas i vår sommarstuga.

På hemmafronten går det framåt med stora kliv! Karlarna har fraktat hit alla köksskåpen så snart kan jag beställa arbetsbords skiva och nya handtag.

Vi hade nästan helt oanvända vita skåp på Gården, så vi ansåg att det är onödigt att köpa nya. Vita skulle vi ändå ha valt! Det kommer att se helt annorlunda ut när dom vita plast handtagen byts ut.

3 kommentarer:

 1. Alltså att det var roligt. Och vilken lägenhet!!
  Jag var så full av inrednings hormoner när jag kom hem så innan jag hann ta av skorna så hade soffan bytt plats i vardagsrummet rikrtigt bara i ivern. Det att jag flytta den tillbaka i morse är ju sen en annan sak.....

  SvaraRadera
 2. Jo, jag hade svårt att varva ner när allt som man såg....och hörde...tvinnade i huvudet!

  SvaraRadera
 3. Vänner är guld värda och tiden med dem rusar ju alltid. Även om man inte träffats på några år kan man alltid ta vid och börja prata ungefär där man slutade senast :-)

  SvaraRadera