lördag 8 juli 2017

En besviken läsare...


...träffade jag i butiken igår:) Hon beklagade sig över att det inte kommer nya blogginlägg! Lite emellan går hon in och kollar och ingenting händer i min blogg. Så här kommer ett nytt inlägg...bara för dig N:)

Skall idag på jobb till kvällstur...så nu var det passligt att sätta sig vid datorn. Man kan ju inte göra nånting vettigt i väntan på att få fara på jobb!

Jag gick en runda i trädgården med min kamera. Endel blommor har redan slutat blomma men vissa skall först börja. Blommorna får till rättså hög grad själva bestämma var dom växer. Prästkragarna har jag aldrig planterat men nu har dom hittat en bra plats åt sig. Kanten där dom frodas har varit ett problem för ingenting har trivts där.

Likaså fetknopp-beståndet i örtgården. Dom är så fina att jag låter dom härja vilt. Förresten är namnet örtgård ganska missvisande...det borde väl finnas örter i en örtgård:)
Dethär är vårt potätsland!!!! Det som jag lagade direkt på gräsmattan och täckte in med halm och flis. Gubben var redan påväg att sätta ett varv potäter till när det inte kom upp nånting. Men NU har vi plantor:) Om det hinner bli nånting  under dom är en annan sak.
1 kommentar:

  1. Wow vilken vacker trädgård du har! Är så avundsjuk på alla er som bor i hus. 😏 Bor just nu i lgh mitt i en medelstor stad. 😒

    SvaraRadera