Mästarn frågade hur jag hade tänkt mig...och då började jag planera vilt. Jo, man gjuter en platta och klämmer in rostiga knivar och gafflar i kanten...så att det blir som en bård. Och så lämnar man hela härligheten med rå betong yta. Helt fantastiskt...tyckte jag:)
Jag var nog den enda som tyckte att det var en fantastisk idé!
Mästarns min när jag förklarade hur vi skall göra borde ha fotats....han formligen slet sig i håret och rullade med ögonen. När han lugnat sig lite fick jag en utförlig förklaring varför man INTE kan göra så...och mina rostiga bestick får jag hänga upp på muren...
Så nu har vi en enkel konstruktion med två järnstavar som bär upp bordsytan, på väggen en list. Luftspalt mellan vedförrådet och spisen. Armeringsnät mot järnstavarna, så att inte veden far mot spisen. Enkelt och praktiskt! (fast min idé var finare)
Fina vedförrådet! |
Gamla golvbräder från utevinden... |
...som blev fin avställningsyta! |
Mos, ägg ,salt,peppar och lite vetemjöl. Och mjölk...om man vill göra som jag gjorde.
I bacon röran skulle blandas knaperstekt bacon,creme fraiche, philadelfia ost, salt, peppar och finhackad rödlök. Och jag ändrade förstås lite och tillsatte lite gräddfil för att få en lite lösare röra.
Potatisplättar.. |
...och baconröra...ser inte gott ut..men är nog gott! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar