söndag 5 oktober 2014

Färdigt!!!!!

Mitt hemlighetsfulla projekt blev klart idag!

Några sömnlösa planerings nätter, en blå tumme och två dagars intensivt spikande, skruvande och målande resulterade i ett HUS!

Huset har en viktig uppgift. Det är ett värmehus...alltså motorvärmaren till bilen skall få sitt eluttag inne i huset. Och sladden ryms i huset, så behöver den inte ligga ute i snön och frysa.

Kollade med en elektriker hur man skall göra. Om man inte kan skruva fast ett uttag på stolpen till lampan kan man ha en separat stolpe, och bocka en plåt som skydd för eluttaget. Det skulle ju ha sett helt eländigt ut.

Näää, nånting roligare måste det bli!

 
Att bygga är garanterat inte min starka sida. Redan att såga av brädorna rakt orsakade problem....fast det var ju sågens fel. Gubben kom dragandes med en annan såg när jag redan hade byggt några stommar som blev vinda och "vranga". Men jag sade att jag ju har nånting att skylla på att det inte blir rakt när sågen är så dålig:)


Taket går att lyfta av, så är det enklare att få eluttagen dit.

Det gick åt en hel del skruvar...det var liksom lite problem med att få allt att hålla ihop:) Sedan vet jag inte vart jag skall skicka mina klagomål angående löjligt små spikhuvuden...skulle dom nu inte kunna vara som små tefat.. det skulle rädda en och annan tumme!

På väg ut!

Samma här.

Husen bara krymper och krymper...

Sedan måste jag ju ha en julgran...och tomte...och trädgårdsmöbler...och....

12 kommentarer:

 1. Du milde sååå söt!!!!

  SvaraRadera
 2. De blev mycket sötare än jag trodde!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog tackvare den fina rödmyllan! Tack för det!

   Radera
 3. Jösses, så gulligt! Jag vill också ha en sån liten stuga. Jag vet hur såna där sågar beter sig, vi har i princip en snickarbod full av sågar som det är fel på. Du är ju inte bara bra på stenbärning, och målning Du är ju en hejare på snickeri också.../Lilla gummann

  SvaraRadera
 4. Nåja, nån hejare är jag definitivt inte! Det var nog med svåra födslovåndorna stugan blev till....men det känns ju värst med den förstfödda:-)

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Hur gulligt som helst och dörren gillar jag skarpt. Kommer ju att bli en fröjd att hämta kabeln.
  Min kabel till motorvärmaren hänger på ett fäste till stupröret, lite slarvigt intryckt sådär. Ser inte fint ut, men det funkar.
  Första besöket hos dig, hittade hit via Hemma på logen. Det verkar ju hända en hel del hos dig. Trevlig blogg.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för titten och välkommen igen!

   Radera
 6. Du är bara så bra!!!!
  Ewa

  SvaraRadera
 7. Du kan du! Verkligen lyckat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är så nöjd att det nästan pyser ut genom öronen på mig:)

   Radera