söndag 26 oktober 2014

Svart söndag!

Och det helt bokstavligt:) För jag har målat bort all svart träbehandling idag. 3 bänkar, 2 bord och en pall. Sen var färgen slut...och det snurrar i huvudet på mig:)

 Lukten var ganska häftig...hade M på besök och hon varnade mig att jag säkert får huvudvärk av lukten. Ack, hur riktigt hon hade! Men nu får möblerna stå i Huset och lukta bäst dom vill tills dom har torkat.
Oj så svart...

...kolasvart:)
Så har jag haft lite tur igen...och inte så lite heller!

Igår var jag undantagsvis på jobb och for till syster A:s återkommande 25 årskalas direkt efter arbetet.

När vi satt där och snarvlade om alltmöjligt blev det tal om telefoner. Jag konstaterade att nån Smart telefon skall jag inte ha....är inte tillräckligt smart för sånt. Men en ny skulle jag behöva för min nuvarande är så full i skråmor att man knappt ser nånting alls.Har bara väntat att dom skall ringa från den lokala elektronik affären  att jag får en ny gratis. På det sättet fick jag ju den som jag har. Kolla här så ser ni hur det gick till!

Eftersom dom har övergett mig i affären barmhärtigade sig syrran över mig... och gav en splitterny telefon...gratis:) Nåja, hon hade betalat 8 € för den så inte var det ju så mycket. Den har precis alla funktioner som jag klarar av...man kan ringa och skicka textmeddelanden med den....ingen navigator eller bykmaskin inbyggd. Inte ens en liten kaffekokare. Den är röd och svart och mycket söt:)

Idag fortsatte min goda tur. Mitt i allt kom det en okänd bil med släp på backen till Huset. Ut stiger Monica och hennes Mr Järki och lastar en kabelrulle från släpet. Jag hade den stora turen att vinna den när hon drog lott:)

Nu står mitt fina rullebord på sommarstugs verandan och väntar på sommaren...hur i hundraman skall man klara vintern när det finns så mycket att vänta på!!??
Vinsten!
En hylla fick lite smått på sig idag....man måste ju förstås börja inreda om det finns en tom hylla:)

2 kommentarer:

  1. Med sådär mycket tur denhär veckan så kommer du att få fortkörningsböter nästa vecka.
    Bra att bordet passa....och jag förstår du fick humuvärk(Roni) av att måla för jag fick bara av den lilla stund vi var där. Dedär möblerna klarar med den målningen fast ett atomkrig ;)

    SvaraRadera
  2. Det blev nog i häftigaste laget med lukten...jag målade ju bort det sista med att dra ännu ett varv på ytorna:) Nog ska dom klara ett värre skyfall nu!

    SvaraRadera