söndag 19 oktober 2014

Hyllfrakt och nostalgitripp!

Fick Manda till hjälp med deras paketbil att frakta bokhyllan och några boklådor till Huset. Och ett litet skåp smög sig i misstag med också:)

Några mattor hade jag också med, så nu har vi lekt hem med Manda. Torkade golven och lade på mattorna...oj, så hemtrevligt det blev!

Skulle inte börja rada in böcker idag...men så gjorde jag det ändå. En stor del är på plats redan och ännu finns det tomma hyllor.

 När jag kom till högen med fotoalbum måste jag bara bläddra i dom. Oj, så söta ungarna var som små. Jag skulle så gärna sätta en bild på dom....men är illa rädd att jag blir rullad i tjära och fjädrar och körd genom byn:)
Den ryms bra i Salongen...

Mera ryms ännu.
 Det lilla skåpet som smög sig med passar perfekt under fönstret bredvid ytterdörren, men nu får det ge hemtrevnad från plattformen vid vindstrappan.

Lilla plutten....
Nu är det slut med att trava upp till övrevåningen med smutsiga skodon....mattan markerar det. Hoppas att jag inte är på plats när nån viss Mästare ser att jag har dragit dit ett skåp redan...han har utvecklat en svår skåpallergi i samband med vår Husrenovering:)

Vedlådan till Salongen fick hjul under idag, och nu är den full med ved!
Behändigt att dra den bredvid Porin-Matti när man skall elda.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att undan för undan fylla ett helt hus..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  2. Jo, och med tanke på att det blir för första gången i mitt liv som jag flyttar känns det mycket spännande:-)

    SvaraRadera