söndag 7 juni 2015

Nåja!

Nu får ni se sommarstugans nya kök. Den är nu en del av ett större utrymme, men jag visar bara köksdelen än så länge.

Gubben har varit flitig med skåpmontering och mur rappning. Det är inte så enkelt att få raka skåp att passa i sneda utrymmen. Mig stör det inte det minsta att det kan bli en springa här och där!

Före

Efter
 Ett antal väggar är bortrivna, så det blev mycket ljusare och öppnare. Tidigare var det bara en liten dörröppning till köket. Nästan så att man fick cellskräck:)

Idag fick Gubben avloppet kopplat, så nu kan man diska där. Vatten kommer inte in....om man inte bär det:)

Ni skall speciellt lägga märke till utrymmet mellan övre och nedre skåpen. Det är jag som har "kaklat". Det fanns en liten rulle oanvänd golvmatta. Och det räckte precis mellan skåpen. Jag stiftade fast den. Förstår inte varför det skall användas bruk och fogmassa mm. Snabbt och bra fick jag jobbet gjort.Och börjar det lossna nånstans stiftar jag lite till!OBS! Den fina sockeln!
TACK! M och H...vi inviger det fina köket på midsommarn!


6 kommentarer:

 1. De ska vi minsann göra. Va fint de blev

  SvaraRadera
 2. Jösses, vilken skillnad! Det blev himla bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo nog ändrade det en aning:-)

   Radera
 3. Vilken förändring!!! Var det alldeles nya skåp, dom såg ju så himla snygga ut. Jag gillar Ditt "kaklande" det är liksom min egen stil. Och lite springor här och var det visar ju bara att det är riktigt hantverk. Grattis till bra arbete!/Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skåpen fick vi gratis av våra goda vänner när dom förnyade köket. Jag har bara målat dom...och färgen hade jag från tidigare. Så det har inte kostat nånting alls! Tala om att ha tur ibland!!!!

   Radera