torsdag 11 juni 2015

Tidigt i morse...

...åt jag min morgongröt! Bryggde en termos kaffe, gjorde några smörgåsar! Packade allt i en väska....och for iväg och ELDA!!!!!

Tänk att dricka sitt morgonkaffe när elden sprakar i sommarstugans Porin-Matti.. Några tända ljus på bordet! Sju mödor och åtta besvär innan vi har kommit såhär långt. Men nu är vi där! Efter allt rivande och byggande känns det otroligt fint att nånting igen är på sin plats!

Matti har hittat hem!
Efter fotandet har det redan ändrat lite. Muren har blivit målad och alla luckor har blivit putsade och målade. Golvet i knuten är färdigt mm. snart kan vi dra ett streck över sommarstugans innandöme..ytterom finns mycket att göra ännu!

Annat jag har gjort idag...haft gäster en god stund:) Diskat muggar och fat mm. Allt från donationen. Målat soffan en gång till vissa ställen. Lite illa när man arbetar i dåligt upplysta utrymmen...och inte ids flytta lampan tillräckligt ofta!
En kärra med donerade kärl mm...och kolla lampan. Tvillingen bor redan hos oss:)

Härlig gammaldags filt...också donation.
En runda i trädgården gjorde jag också. Lite vatten hit och dit. Lite gift hit och dit. Snårvindan är mitt hatobjekt för tillfället. Rhododendrona frodas och blommar fint. Dom tycks trivas mycket bra vid Huset!

Praktfull!


Passligt i ögonhöjd:)

2 kommentarer:

  1. Så Du är inte så förtjust i snårvindan. Hm? Här hemma har vi nåt som heter åkervinda. Trevliga växter som klättrar med rosa, alldeles underbara blommor. Kulturtanten säger att det är ogräs men se det tycker inte jag. Jag har till och med byggt ett blomstöd till blommorna. Det har alltid klättrat åkervinda på LIlla stugan. Förmodligen blir jag nu utesluten ur trädgårdsföreningen. Vilken tur då att jag aldrig gick med i föreningen.../Lilla gummann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den blommar med vita blommor. Säkert en kusin till åkervindan. Den finns precis överallt, backen var ju oskött i årtionden. I ett litet hörn kan den ju få vara....

      Radera