söndag 14 juni 2015

Vi har varit på semesterresa!!!!

Resan var inte så lång...men desto inte intensivare!

Vi kommer ju att flytta till världens absoluta centrum:) Igår testade vi hur det kommer att kännas! Dagen började med att jag färdigställde mitt 2-bens bords projekt. Bild kommer senare.

Sedan begav jag mig till sommarens stora händelse. Den årligen återkommande sommarmarknaden i byn.Gubben kom inte med i dethär skedet ännu. Men dootern uppenbarade sig istället. Roligt att ströva omkring i det vackra vädret. Tala med en bekant här och en annan där. Vips for det några timmar. Äta lite klimpsoppa och dricka lite kaffe.En grillkorv slank också med i förbifarten.

Sedan tillbaka till sommarstugan, för det är där vi var stationerade. Efter en liten paus begav vi oss alla iväg till Café Lilja som hade arrangerat ett stort happening med musik, bilar och country dans.

Fick idag höra att dom prövat besökar antalet till ca. 2000 personer. Mycket lyckad tillställning...och igen massor med bekanta från när och fjärran. När den tillställningen tog slut fick jag N. och J. på snabbvisit. Vi gick en runda runt ägorna vid Huset...och jag babblade på om allt med racerfart. Tänk er att komprimera 2 års händelser på en halv timme...

Nåja, sedan en liten paus igen, i dethär skedet började jag vara rejält slut i benen. Man hade ju varit på benen sedan tidigt på morgonen. Och nu närmade sig klocka 8 på kvällen.

Och klockan 20.00 började strand dansen nere i byn. Så det blev igen en promenad...men åt andra hållet. Det måtte se roligt ut när Gubben och jag traskar iväg. Jag ångar på...kan inte gå långsamt...och Gubben kommer sävligt ett tiotal meter efter mig. Det är väl lite som dom kungliga...skall inte kronprinsen gå några steg efter drottningen??!!??

Den festen var också mycket trevlig...och igen massor med bekanta. Jag har aldrig sett såhär mycket människor på samma dag....av sådant blir man riktigt utmattad. Så sängen i sängkamarn kändes mycket behaglig att sova i:)

Morgonmålet var ganska anspråkslöst...en halv chokladstång och lite vatten. Ingen tandborste och inget kaffe. Hade förberett mig lite dåligt:)

Men tog raskt itu med följande sak från min "att göra lista". Materialet till det ser ni här.

Lite bräder och en gammal soffdyna...
 Dessutom en hel del skruvar, 4 hjul och en matta. Och lite svart färg. Resultatet blev en "Matt-Pall" som man kan sitta på, ha som bord, åka omkring på golvet med,slå sönder tårna mot i mörkret mm....

Matta på hjul...

..rulla undan...


...rulla hit och dit:)

 Om nån i misstag tror att det inte är jag som gjort den tas dom snabbt ur den förvillelsen bara dom granskar den närmare...springorna i skraven är rättså stora vissa ställen. Att såga rakt är inte min starka sida:) Men med bussiga skruvar håller den nog ihop!

2 kommentarer:

  1. Toppen! Jag tycker likadant, vad gör det om bräder blir avsågade lite snett och inte passar helt perfekt. Huvud saken är ju att det blir nåt! Fortsätt så bara.../Lilla gummann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag tycker faktiskt att våra byggare är onödigt petnoga....allt får ju mera karaktär om det lite vickar hit och dit:)

      Radera