torsdag 18 oktober 2012

Sicken berg och dalbana....

...livet är !

 Ena dagen flyter allt så att man är bara 5 centimeter från att få världen färdig...och följande dag är det så trögt att allt flyter baklänges!

Igår var det den där tröga dagen! För det första regnade det för omväxlings skull:(

Väntade bara att bykmaskinen skulle stanna, så skulle jag dra till skogs. Bläää...vatten, vatten,vatten!!!!

Satte mig i gungstolen och sticka istället, och började vänta på bisin och bilen.Man kan ju fara till Robin Hood och bunkra mat och lite smått annat som behövs när nu dagen ändå är förstörd.

Nog kom bisin hem, men bilen blev försatt i körförbud. Cylinderlocks packningen hade hade gett upp...på nyaste bilen. Den är ju inte ens tonåring ännu...bara nästan. Den skall nog lagas i skick ännu, det är bra att ha en "kakkosauto"

Fick tillstånd att åka till närmaste butik, dit är bara 5 km. Fast nog skulle vi klara oss på havregrynsgröt någon vecka.

Men utan bil går det inte!

Började Googla bilar i nejden och son J fortsatte när han kom från arbetet. Vi har ju faktiskt redan i många års tid sagt att vi måste skaffa en ny bil.

Men som det ju inte kommer nån gårdsfari -handlare med bilar på pakethållaren utan man förväntas masa sig till bilbutiken riktigt själv, så har det inte blivit av.

Idag MÅSTE vi fara till bilbutiken!  Har lejt min väninna B som privatchaufför åt oss!

Vi skall med gubben sitta på baksätet och ge order hela tiden:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar