måndag 25 mars 2013

När brukar trotsåldern gå förbi??!!??

Jag tycker att den inte borde vara mera när man är 50 +.....men tydligen är det individuellt!

Nu, när alla andra tvättar fönster och byter gardiner till påsken, sätter jag mig och virka:)

Dammet yr omkring i huset och solen försöker kämpa sig genom dom smutsiga fönstren. Och tyvärr lyckas den med det för allt damm syns obehagligt tydligt:)

Men att städa står inte på min arbetslista...nää jag skall ju sy handarbetskorg och virka på nånting som jag inte har en aning om vad det skall bli!

Och invänta en kalvning!

Virkningen blev jag inspirerad av i en härlig blogg! Ta en titt här så förstår ni att man blir sugen på att prova nånting sånt!


Rosa skall det bli!
Lite eldande igen!

På fri hand...med risk för vargar:)
Tygen till korgen väntar på arbetsbordet! Snart skall det ske! Så ta det lugnt Inge. Din korg kommer nog...fast det kan nog vara att det blir först efter påsken.

Igår eldade vi igen lite, denhär gången var det tygslamsor och mattväfte som blev eldens offer! Jag har väldigt svårt att slänga nånting. Men om det redan finns mängder med rejäla tygbitar och fint väfte så måste man försöka slänga det som är dåligt!

2 kommentarer:

  1. Vaske vinduer står heller ikke på min liste over hva jeg skal gjøre i dag. Ikke fordi det ikke trengs, men fordi jeg ikke har lyst!
    På syrommet skinner ikke solen direkte inn, så da synes ikke de uvaskede vinduene.......
    Fargerik hekling, spent på hva det blir!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte heller mycket för att städa bara för att det blir Påsk, Midsommar el vad det nu råkar vara för helg! Jag städar när det behövs ;-) Råkar det vara vackert väder får städningen ge vika för utevistelse =) Dammet är nog kvar! Ha en skön Påsk!

    SvaraRadera