fredag 13 december 2013

För 11 dagar sedan...

...hade vi kuddor här! Se hur det ser ut nu!!!!

Gubben har varit aktiv med att riva bort inredningen i föuse! Och det har inte varit nån svår sak att kapa dom rostiga rören. Endel föll nästan av blotta förskräckelsen när han närmade sig med vinkelslipmaskinen:)

Tankrummet har han också tömt på rör och attiraljer...nu skulle det vara för mig att tvätta allt, så skulle det vara undanstökat.
Hoppsan...vad hände!!???

Rejäl städning på gång:)
Idag har jag haft ledig dag...och det var nog tur! För igår blev det lindrigt sagt överdos med städjobb. Först heldag på arbetet och efter det for jag och gjorde undan en privat städning +gardinsbyte.

Jag borde ha lärt mig att inte låta mig bli för hungrig...jag blir nästan mordisk när jag inte har fått mat:)

Till all tur kunde jag inte besluta mig för vem jag skulle strypa för ingen hade egentligen gjort nånting illa...det var bara en sådan dag när allt hopade sig.

Tur att man är så KOLUGN och ALDRIG tappar nerverna!!!!

Nåja...idag har jag lugnat ner mig betydligt! Fick iväg mina mössor mm. till Stallet och insåg att jag inte skall försöka tova nånting nytt. Till det arbetet behövs en viss inspiration som har lyst med sin frånvaro.

Det är ju bara på skoj jag deltar...och då skall det också vara SKOJ! Jag lade med tidigare tovningar...som jag hoppas att ingen vill ha, för jag tycker så om dom:)


Jag skall fota sedan när alla har fört sina varor dit. Nu fattades mångas varor ännu. Stallet öppnar i söndag.
Min lilla hörna

Mera får jag föra...om jag hinner laga!

2 kommentarer:

  1. Jösses vilka fina tavlor. Tack att du delar med dig.
    H. Synnöve

    SvaraRadera