måndag 19 oktober 2015

Orsaken till bloggtorkan!

Det är nog att jag inte har min bordsdator vid Huset ännu. Det är inte lika roligt att skriva med läsplattan eller telefonen.

Och kameran saknar jag också. Såklart kan jag fota ändå...men får inte in bilderna på datorn.

Igår borde jag ha fotat när jag fick lära mig att göra korv. Julkorv och vanlig korv gjorde vi. Intressant att få prova på sånt.

Till vänster vanlig och till höger julkorv!
Lite ofint var det när M påstod att dom vanliga korvarna,som blev vackert runda och trinda, påminde om mig:-)

Stort tack till M och P som stod för kursen. Nu måste man ju bara skaffa en hushållsgris så blir det korv i långa banor till nästa jul!

Rolig upplevelse....idag blir det korv och mos till mat! Och på eftermiddan lite jobb igen....nästan så att jag börjar undra hur dom har klarat sig utan mig:-)

Det sätter lite fart på mig när jag vet att jag inte har hela dagen på mig med mina sysslor!

1 kommentar:

  1. Jag är mångsysslande och kreativ människa!


    Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
    pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se

    SvaraRadera