söndag 15 november 2015

Ett mysterium!!!!

Slog på stort för en tid sedan och köpte ett härligt Marimekko tyg till köks gardin. Idag tänkte jag sy den...och nu hittar jag inte påsen med tyget!

Har sökt alla tänkbara och otänkbara ställen! Ingen påse. Har en vag minnesbild av att jag har flyttat den på ett bättre ställe, den låg i vinden bland allt annat som jag tömde ut från ateljén innan elektrikern skulle komma.

Vi har säkert haft inbrottstjuvar!!!! Nu har jag svårt att koncentrera mig på nåt annat...lite emellan söker jag igen. Det är mycket irriterande!

Dynor till soffan fick jag sytt idag. Inga konstigheter. Bara enfärgat tyg, samma som soffans kant. Nu blev den tygbiten slutanvänd.

Soffan helt färdig!
En jumper blev färdig i förrgår. Fuktade handdukar och lade jumpern mellan dom för att få den slät och fin....med den påföljd att jumpern luktar sura handdukar nu:-)

För tillfället hänger den ute på vädring. Garnet jag använt är Novitas Puro batik. Ett akrylgarn som var bra att sticka. Inte knastrigt som endel akrylgarn kan vara. 4:ans stickor använde jag. Mönstret från en gammal Novita tidning. 

En jumper med lukteffekt:-) 
Nu skall jag försöka låta bli att söka tyget...skall leka "gömma målningsburkar" istället. Hittade på att jag får rum för många burkar under vindstrappan, bredvid utdragbara lådan. Så är dom inte ute i kölden och fryser...och nära till hands när stora målarlusten drabbar mig!

2 kommentarer:

  1. Jösses, vad Du är effektiv! Önskar att jag hade bara hälften av den kraften...själv står jag och kvistlackar och grundmålar...dag efter dag efter dag...och det känns trögt.../Lilla gummann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåja, skenet bedrar! Så värst effektiv är jag inte....sitter mest och stickar. Det fungerar som terapi åt mig...annars kanske jag skulle klättra upp med väggarna:-)

      Radera