torsdag 25 augusti 2011

Vicke Vira Mysteriet färdigt!

Efter allt elände igår är det extra roligt att kunna visa upp nånting som har blivit färdigt!

Jag är omåttligt stolt över min Mysterie sjal! Det finns massor med slarvfel i den och picoterna är säkert helt fel stickade. Men vem bryr sig....

Före blockning

Så blev det!
Garnet är jag så förtjust i och det blev ännu mycket kvar som jag kan gotta mig med.

Ännu angående gårdagens elände med kossan som dog. Jag ringde till Kadaver uppsamlingen och anmälde den vid halv fyra tiden. Sju tiden var dom redan efter den. Det kan man kalla service!!!

Det finns inget värre än att ha ett dött kräk att ligga på gården...man hoppar till varje gång man ser det.


14 kommentarer:

  1. Jättesnygg sjal i underbara färger!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Oj vad fin det blev!! Jag fick lite annat att göra så min ligger och vilar till sig lite efter andra ledtråden. Och jag måste ju såklart vara med i din utlottning! Får fixa med det när jag får lite tid över.
    Ha det så gott!

    SvaraRadera
  3. Så fin den blev! Jag har inte kommit längre än andra ledtråden och nu börjar det ju dyka upp bilder på sjalen så mystery är det ju inte längre men den blir ju så snygg så det gör inget.

    SvaraRadera
  4. Det var lika för mig också! Att det hann dyka upp bilder på färdiga sjalar medan jag ännu kämpade på med början:)Endel är alltid snabbare än andra...

    SvaraRadera
  5. oj va fin den blev..äh skit i felen..int är det väl nån som ser dem heller..Va synd med kossan.,det är inte roligt då sånt där skall hända..För inte så länge sen (nån vecka) så hade vi en ko som skulle kalva o hon hade tvillingar..den första kalven som kom hade ut "röven".. tog kejsarsnitt på kossan o trodde vi skulle klara kalvarna..men nä de va döda båda 2.. så det blev oxå kadaverbilen..Men tänk om det skulle ha vart som förr då nödslaktbilen fanns..då skulle man ju ha ringt efter den.. allt ska nu ändras till det sämre tycker vi..

    SvaraRadera
  6. Jättefin sjal! Underbara färger :) Låter jobbigt med kon, bra att allt redde upp sig, trots att det var ledsamt...

    SvaraRadera
  7. Snygg den blev så härligt garn, min har jag stoppat undan får inte till vågmönstret så nu får den vila ett tag jitter inte sticka och repa upp nåt mer. Så nu lockar nya projekt. Fy vad tråkigt med kossan inget man vill vara med om. Hoppas att det känns bättre idag.

    SvaraRadera
  8. Herriguud vad jag är stolt över dej :)

    SvaraRadera
  9. Jättefin sjal....men förstår att det känns där i hjärteroten //kram

    SvaraRadera
  10. Den blev jättefin. Kul att se hur samma mönster blir i olika garner.

    SvaraRadera
  11. Verkligen fin o fina färger!

    SvaraRadera
  12. Väskorna är roliga att göra men tyvärr har jag inte mönster kvar jag har hittat dem på nätet. De rutiga är stickade i remsor men är knepiga att sy ihop.

    SvaraRadera
  13. Vilken vacker sjal du gjort. Strunt i felen. Och vilket vackert foto i headern. Snyggt !! Kram Eva

    SvaraRadera
  14. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything
    new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload the web site
    a lot of times previous to I could get it to load
    correctly. I had been wondering if your web host is OK?
    Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon.

    my web page ... wordpress premium business theme
    Feel free to visit my blog post : wordpress business themes

    SvaraRadera