torsdag 28 november 2013

Torsdag morgon...

...och klockan är 8. Fått 2 möss i fällan. Rusat till föuse och se på förödelsen.

Vattenläckage....kuddorna nyduschade och foderbordet flödar över. Golvet blötlagt...färdigt bara att börja tvätta nu. Gubben börjar leka rörmokare och jag börjar skotta skit.

Mjölkandet blir nog undanstökat...något försenat. Läckaget reparerat, för denhär gången!

Ringde slaktbilsföraren...kan vi få bort kuddorna i nästa vecka redan? Knappast, för det är så kort vecka p.g.a självständighetsdagen. Ödet får avgöra hur det blir....och om det skall hinna hända mera tokigheter ännu!

Tråkigt??!! Nå nää, inte egentligen:)

6 kommentarer:

  1. Det är roligt nästan jämnt ;-) Vattenläckor e inte kul!!! Fasar varje gång man kommer ut till nassarna om man hör vattenmätaren snurrar som den skulle ha betalt! Du ska njutaaaaa sen när kossorna är bort! Glad Lillajul!

    SvaraRadera
  2. Joo, njuta skall jag ...och det redan i nästa vecka. Fick slaktdagen tidigareställd efter att jag talat med slaktbilchauffören! I måndag är det meningen att dom far! Aj hurja, som man säger här i Finland:)

    SvaraRadera
  3. Huu va den dagen kom fort nu! Ni slipper nog inte lätt undan precis när allt som kan krångla så gör det :/ Månne vi har möjlighet att se kossorna ännu på veckolutet en sista gång? Förstår inte hur ni klarar av så stor livsförändring när ja redan tycker att det känns så skrämmande.

    SvaraRadera
  4. Påminn mig bara att ni vill se dom!

    SvaraRadera
  5. Nu går det undan hör jag...och ni använder minsann ladugården tills den är riktigt slut!!

    SvaraRadera
  6. Jep...ingen jävel ska komma och säga att vi gav upp i förtid:)

    SvaraRadera